Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

KŘÍŽ

KŘÍŽ

valachia Básně » ?nezařazené?

Anotace: pro potěchu

Krajinou zasněženou
Jdu ve snu za svou ženou
V mraze a větru do kopce
Na samý vrchol ledovce

K malému kříži

Dnes v noci naposled
Mé stopy vedle tvých
A pak
Opustíš tento svět
A navždy ztaje sníh
Publikoval(a): valachia, 18.9.2020
Přečteno (37x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Květka Š., Jikra, Mirastus, stin

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:04
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti