První vážný rozhovor.
První vážný rozhovor.
Anotace: Podobný rozhovor čeká každého tátu.
Tati,proč máš mámu rád?A budeě si s ní taky někdy hrát?Protože mi,kloučku ,dala tebe a miluje tě mnohem víc než sebe. xxx Hraju si s ní často,jen to nevidíš.A co takhle brášku,stále o něm sníš?Chci ho!Prosím,zařid,ať nám ho přinese čáp!Já mu dám za něj........tlap! xxx A tati,mě máš taky tolik rád?Chodíme si spolu přece pořád hrát.Jsi to nejlepší,co mi dalo nebe.Miluju mámu stejně jako tebe!
Publikoval(a):
Iwanhoe, 12.9.2020