Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Příběh podzimu

Příběh podzimu

Chladná je zem
a
podzim sychravý
příběhy vypráví
listí divoké
létá větrem

Těžký mám dech
podzimní vzdech
vítr odráží
listí
na zdech

Splín a mír
zvláštní kombinace
léta konce
žal způsobil

Je podzim
a
já letím
s listím toulavým

Listí v kráse
barevé
zahřívá srdce mé

Lístky k tělu přivinu
krásné smutky podzimu

Vítr teď je pán
a já se toulám
bez zábran

S podzimkem
jdu světem
stoupám ve snech
lehčí mám dech
k čemu spěch

Podzim vítr odvane
jako smutek
z říše mé

Něco končí
něco začíná
jako láska
podivná
Publikoval(a): kopretina7777, 9.9.2020
Přečteno (149x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Květka Š.

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 01:58
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti