Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Bezesná noc

Bezesná noc

Hášaša Básně » Deprese

Anotace: Nic se nekazí při jednom

Zase znova nejde spát
zase začínám se bát
toho že tenhleten kat
brzo nasadí mi mat.

Sem tam slzu v oku mám
nevim jak těžko to dám
nervy zbytněly jak trám
už moc nevím kudy kam.

Na duši zase pár ran
od těch nabroušenejch hran
od drápů těch černejch vran
strážců uzavřenejch bran.

Sil už nějak ubývá
Štěstěna se nedívá
smutek tady pobývá
když ten démon hlad mívá.

Už ho nějak nemám rád
i když je už kamarád
zase cejtim jeho smrad
kéž by to byl dneska pat..
Publikoval(a): Hášaša, 7.9.2020
Přečteno (217x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Hahaha, Bezhlavý rytíř, Klarineb, Mirastus, Jikra

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 02:45
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti