Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

....PRACH....

....PRACH....

Jak ten je sedavý,
a pokrývá všechno.
Věčný klid jej baví,
nedá i oddechnout.

V tichosti se snáší,
neviděn, neslyšen.
Vždy, opět vyraší,
průhledem odlišen.

Sedá a vrství se,
darem zapomnění.
V činnosti závislé,
na tom našem lpění.

Prach, ach ten sedavý,
nepokryje všechno.
Kdo, v mysli i hravý,
nemusí poslechnout.
Publikoval(a): Litarts, 3.9.2020
Přečteno (84x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 25.4.2024 06:38
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti