Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Podzimní vítr

Podzimní vítr

Podzimní kůň větrný
vlétl mi do dlaní
do vlasů
do šatů

Barva divokého listí
V podzimní hře
si
cestu klestí

Listí mám ve vlasech
barevné a divoké
jak vítr si zamane

Blonďaté vlásky
divoce se točí
Oplétají hlavu
přes oči skočí

To ve větru
já ve svetru
celá snivá
jak
listí poslední
na stromech ulpívá
Publikoval(a): kopretina7777, 1.9.2020
Přečteno (122x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Psavec, Mirastus, Makaveli, Květka Š.

Spodek

Stránka generována 28.3.2024 15:14
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti