Větrem
Větrem
Anotace: Mé srdce bije ještě...
Větrem
Jsem větrem lehkým v sadu.
Pomáhám ovoci snad k pádu.
Jak plachtím, hladím tváře
všech upřímných i lháře.
Mé srdce bije ještě
I přes prudké deště
se snažím slunci oči otevřít
a světlo uchopit.
Publikoval(a):
Marie Bernadeta, 24.8.2020