Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Vzbuďte se!

Vzbuďte se!

Jen pláč a nářek,
koupou se v páře -
hluboký kapuce
a šrámy na ruce,
propadlý tváře.

Vzbuďte se, vzbuďte se!
Snad vichřice zanese
vaše těla hubený,
vaše prsty studený,
někam, kde vám bude líp
než na týhle adrese...
Publikoval(a): mnich-v-blues, 24.8.2020
Přečteno (93x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Jikra, stin, Bezhlavý rytíř, Mirastus

Spodek

Stránka generována 28.3.2024 10:44
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti