Minulí
Minulí
Anotace: Nic už nebude, jak bývalo a to je dobře.
Byly věci jisté,
když jsme se líbali,
když jsme se měli,
k sobě uléhali.
Byly věci jisté,
když jsme si věřili,
když jsme milovali,
jen sobě patřili.
Byly věci jisté,
co do hrobu odpluly
a my dnes minulí
jsme se tam minuli.
Tak, prosím, nebuďme masochisté!
Publikoval(a):
Anxxx, 24.8.2020