Smutek matky
Smutek matky
Hrozné je
vidět smutek
vlastní matky
jenž
uzamčeny jí byly
všechny zkratky
Neví jak
jít osudem
spílá si
zármutkem
Maminko
ber co máš
co naděláš
Víš
poučila jsi se
ze svých chyb
čas ten nevrátíš
Ber
co máš
čára života
rýsuje se
na tvé dlani
a
čtu v ní
tvé pokání
Věř v sebe
sílu dej
kráse srdcí
pomáhej
Věřím
v tebe
mami
Publikoval(a):
kopretina7777, 23.8.2020