Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Díky. Ještě bych mohl přidat "blbosti", ale to se mi tam již nehodilo.
22.8.2020 7:06 | Litarts
Občas někdy, až "dosti" si hraji se slovíčky. Pěkné. ST.
21.8.2020 21:45 | děda včela
Email:
Heslo: