Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Údolí černých vran

Údolí černých vran

Chci s tebou
sdílet mé
temné udolí
černých vran
čeného peří
které skrývám

Vrány temnoty
létají
boří sny

Potřebuji pomoc
trápí mě bezmoc
v temnotě beznaděje
za dveřmy mého děje
hořkosti temnoty
umírají mé sny

Černé vrány
čechrají si peří
temno povečeří
najedeno bude
smutky,hříchy,bolestí


Chceš jít se mnou
tam
do temného údolí
černých vran
půjdu s tebou
nepůjdeš tam sám

Pustím tě
do temného udolí
černých vran
zvládneme

černé peří

smutky,hříchy,bolesti

Znáš mě jako
kopretinu
co
uvadá tmou

Kopretinu
bílou a bolavou

A my
v údolí
našich životů
v temném údolí
černých vran
sdílíme smutky své

Sdílíme
dobré I zlé
bílé I černé

Bílé lístky kopretiny
I
černá křídla vran
Publikoval(a): kopretina7777, 20.8.2020
Přečteno (151x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Květka Š.

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 02:37
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti