ČISTÝ LIST
ČISTÝ LIST
Popsat lze jej snadno,
jde o to čím a jak.
Vyjádřit svůj znak,
záporno či kladno.
Nálady, pocity,
a myšlenky snivé.
Básnivé i čtivé,
uplatnit styl vžitý.
I hlas toužebných krás,
také síly vzdoru.
Z vnitřního prostoru,
vycházející jas.
Čistý list je nadpis,
a něco skvrnek znaků.
Kratičkých náznaků,
tak vyjádřený rys.
Publikoval(a):
Litarts, 17.8.2020