Protní díl lásky
Protní díl lásky
Políbit náš
prvotní díl
lásky
Políbit
chtít
nepustit
Políbit
držet
snít
Slyším znít
kroky naděje
která lásku
hřeje
V kvítí se
směje
Ale obrat
zkrat
Ruce to kvítí
drtí
pustí a opustí
Jako
náš prvotní
díl lásky
jenž
čas skryl
Publikoval(a):
kopretina7777, 14.8.2020