Až
Až
Až příjde čas a naše cesty rozdělí se,
až opustíš mne kvůli jiné.
Až slunce zmizí za horizont,
pak nechci zažít další tichou noc.
Páč každý paprsek co vysvitne,
mne probodne a omráčí,
A já dál budu vyndávat ze svého srdce bodláčí.
Až padat hvězdy uvidíš,
ve tmě zatracené nocí,
až budeš se cítít tak,
že ani dýchat nebudeš už moci,
pak uvědomíš si hodnotu sebe,
a nedovolíš nikomu,
přeměnit tvé peklo v nebe.
Až budeš prosit toho nahoře o pomoc,
že nechceš , že už stačí, DOST!
Pak v pokleku plném slz a trápení,
pochopíš, že tímhle se nic nezmění.
Publikoval(a):
Anett1996, 14.8.2020