Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Spokojený

Spokojený

eurius Básně » ?nezařazené?

Anotace: Spokojený

Myslím, tedy činím
jenom sebe z toho viním.
Vládnu tu rukou železnou
a už nesním o nás dvou.
Otevřen světu
zas jednou kráčím.
Řekni tu větu
až krví zem smáčím.
Žiji a dýchám
jsem za to vděčný.
Svůh osud třímám
s pocitem věčným.
Konám dobro
a občas nic nekonám.
Nemrač se proto,
když zpátky nevolám.
Publikoval(a): eurius, 9.8.2020
Přečteno (43x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:35
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti