Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Dovolená na duši

Dovolená na duši

Slunce pálí,
vlahý větřík.
Zpěv i táhlý,
a dětský křik.

Vlnky vody,
vůně ohně.
Touhy svody,
ne však pro mě.

Již jsem jinde,
na mou duši.
Ptáš-li se kde,
to mne ruší.

Dovolená,
srdce mého.
Milá změna,
svobodného.
Publikoval(a): Litarts, 8.8.2020
Přečteno (53x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:13
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti