PÍSEŇ O NÍ
PÍSEŇ O NÍ
Světýlka v očích,
s úsměvem na rtech.
Třpyt z podobočí,
a kouzelný vzdech.
I milé slůvko,
jak pohlazení.
Něžná ty mluvko,
moje zázemí.
Vlasy tvé hebké,
tváře líbezné.
Rtíky tak sladké,
hry bezmezné.
Celé tělo tvé,
i duše čistá.
Jen k tobě mne zve,
kolik tu místa...
Publikoval(a):
Litarts, 6.8.2020