Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

**Ten táta bubák

**Ten táta bubák

Květka Š. Básně » ?nezařazené?

Anotace: ..i tak si žijí bubáci..

~
~~~~~~~~
Na vysokém kopci
tam stojí starý hrad
včera prý tam z postele
malý bubák spad.
Dělal samé lotroviny
hopsal,skákal,divočil
až tam přišel táta bubák
a s tím malým zatočil.

Ještě pětkrát zatočíme
potom oknem vypustíme
venku můžeš dovádět
skákat,hopsat a letět…
V noci létá kolem hradu
skoro jak to letadlo
místo rukou má vrtuli
tak to je naše strašidlo.

Ráno vletí do postele
zavře oči a hned spí
ani táta ránou z děla
toho kluka nevzbudí.
Vzbudila ho meluzína
co v komíně hvízdala
a že není vůbec líná
s bubákem pak hopsala.

~~~~~~~~
Publikoval(a): Květka Š., 4.8.2020
Přečteno (28x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 14:48
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti