Lektvary přátelství
Lektvary přátelství
Přátelé
cítím s vámi
sílu
Přátelé
cítím s vámi
utišení
V přátelství
mír a klid
lilie bílé
jak to má být
Na obzoru
září slunce
hřeje
duši, ruce, srdce
Přátelství
plícemi dýchám
kouzelné lektvary
z
něj míchám
Poté je upíjíme
jimy se opíjíme
jimy vše překonáme
Přátelství sen
započal den
Pro sebe drtíme
kameny
spíme
v květech
na nebi
Pro život
dobrý zrod
přátelství
od útrob
Publikoval(a):
kopretina7777, 2.8.2020