Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

KŘIŠŤÁLOVÁ

KŘIŠŤÁLOVÁ

Litarts Básně » o Životě

Anotace: ABAB křížem verše

Třpyt a svit průzračný,
s odlesky v těch očích.
Zázračný kolorit,
smích dárce nebeský.

Paprsky všech směrů,
jiskří v kapce slzy.
K večeru, čas brzký,
sází na svoji při.

Kapky kanou z očí,
splývají po tváři.
Pláčí, tvoří mapky,
v záři smutkem hrají.

Ta křišťálová hra,
nebeského svitu.
Drahá i bohatá,
mýtu žalu svého.
Publikoval(a): Litarts, 2.8.2020
Přečteno (43x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:06
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti