Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

RADOST A BOLEST

RADOST A BOLEST

Radost chtěla bolet,
a bolest se radovat.
By změnily pohled,
i mohly se schovat.

Vzájemně si kradly,
z předností bohatství.
Aby tu i padly,
v boji, o své panství.

Radostí se září,
nadějí, v životě.
Bolest radost maří,
a vrací k nahotě.

Bolestí se truchlí,
v raněném životě.
V němž pak list uschlý,
obráží k novotě.
Publikoval(a): Litarts, 29.7.2020
Přečteno (42x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Květka Š.

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 19:27
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti