Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Inzerát na první jarní den aneb Hledám Tě :)

Inzerát na první jarní den aneb Hledám Tě :)

Hledám Tě,
stále bloudím v tomto městě,
aspoň potkat Tě znova ještě.

Hledám Tě,
krásný, hnědovlasý, neznámý muži,
jen Ty patříš k mé opuštěné duši.

Hledám Tě,
bílou košili si minule měl na sobě,
veškerá má pozornost patřila jedině Tobě.

Hledám tě,
naprosto vím, že se naše pohledy spatřily,
taky věříš, že bychom k sobě patřili?

Hledám Tě,
od 1. Jarního dne, až dodnes tu kroužím,
čím dál tím víc po Tobě toužím.

Hledám Tě,
každičkou noc žiješ v mých fantazijních snech,
a ve dne skutečně cítím nejen tvůj dech.

Hledám Tě,
už dlouhou věčnost smutek v sobě nosím,
tak už odepiš na tento inzerát prosím! :)
Publikoval(a): UniQue_HaNy, 21.3.2011
Přečteno (485x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Marcone

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 13:11
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti