Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Listopad

Listopad

Listopad se blíží,
na zem padá podzimní barevné listí.
Ježek se pod nimi schovává,
do zimního spánku se chystá.
Tak dejme sbohem podzimu.
A přivítejme zimu.
Publikoval(a): Jancaa, 25.7.2020
Přečteno (130x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 02:41
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti