Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Slitina

Slitina

tkanina světla
tkáň po tkáni
mačkám plátno pro stín
v zdřevnatělých dlaních
spících lip

den po rtuti schodů
stříbrné skoky
od věčnosti po věčnost

oblékám osobnost
zkapalněnou slitinu
strun a

proužků na košili
obepínající
stromořadí lamp
co pečlivě přišívá knoflíky
k mým rtům
sbírajících mannu

z průsvitné tmy
Publikoval(a): Marek Miko, 24.7.2020
Přečteno (25x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lugilla

Spodek

Stránka generována 25.4.2024 08:25
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti