Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Víc než sto důvodů

Víc než sto důvodů

Jsi anděl šedivého času
paprsek luny pro tvojí krásu,
Picasso chmurných chvil
malířem tančících víl.

Jsi témbrem mých myšlenek
snů houpajících se kolébek,
létavice mojí touhy otřelé
tvé povahy vlídné a nesmělé

Jsi Nova raného vesmíru
posetý hvězdami z Pamíru,
lunou obzoru tmavě modrého
slůvkem a doteku něžného.
Publikoval(a): Malce, 23.7.2020
Přečteno (358x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Klarineb, Květka Š.

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 17:19
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti