**Šklebí se
**Šklebí se
Anotace: ..no,to počasí počasíčko..
~
~~~~~~~
Mraky i mráčky šklebí se
kapky si ťapají po římse
někdy se jen tak prochází
nic jiného jim asi neschází,
jednou si tancují polonézu
podruhé zase charleston
bez deštníku snad nevylezu
z dálky je slyšet i hrom,
trochu se burácení leknu
i když vím,hrom nic nedělá
to před blesky se schovám
doma bych raději seděla.
Mraky se šklebily do noci
kapky teď s kroupami tančí
pak svatý Petr řekne "dost"
a dešťové mraky se loučí.
~~~~~~
Publikoval(a):
Květka Š., 21.7.2020