Taješ sněhuláčku
Taješ sněhuláčku
Anotace: Ač léto,myslím na sněhuláka :-)
Sněhuláčku
sleduji tě
chvíli
jaké je
tvé bytí?
Pro
vločky sněhobílé
pro naše chvíle
slunce ve sněhu
jiskří
A ty taješ
sněhuláčku
a tvé oči
kamínky
naše vzpomínky
Tvé
ruce chladivé
zimou oživlé
Srdce
dám ti své
Ať tluče
ať cítí
Ať cítíš žití
než paprsky jara
za ruku tě chytí
Publikoval(a):
kopretina7777, 18.7.2020