Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

3 x 1 = 1

3 x 1 = 1

Píši pro radost svoji,
pro nápad okamžiku.
Kde myšlenky se pojí,
kouzlem božího triku.

Píši pro radost svoji,
pro čistotu a krásu.
Kde myšlenky se pojí,
do očistného hlasu.

Píši pro radost svoji,
s pocitem naplnění.
Kde myšlenky se pojí,
do básnivého znění.
Publikoval(a): Litarts, 18.7.2020
Přečteno (33x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Jikra, Květka Š., Bindig, Mirastus

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 19:58
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti