VLOČKY
VLOČKY
Ustel mi má milá v klíně
Venku je vítr zima a mráz
Z oblohy vločky padají líně
Na střechy domů na každého z nás
Ustel mi má milá v klíně
Nechej mě v sobě přenocovat
K ránu až spolu se probudíme
Můžeme znovu se pomilovat
Ustel mi má milá v klíně...
Publikoval(a):
valachia, 17.7.2020