Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

**Voní slunečnice?

**Voní slunečnice?

Květka Š. Básně » ?nezařazené?

Anotace: ..určitě voní...pčik..

~~~~
~~~~~~
obléknu den
modrým nebem
létem slunce načešu
zdravím zlaté slunečnice
děkuji jim za krásu
voní létem
voní sluncem
voní krásou svých květů
za paprsky se otáčí
já pro vaši radost kvetu
"kuk"

jeden květ
ten je jak talíř
z druhého je paraple
na tom třetím seděl motýl
mávne křídly já jsem zde
pak opustí slunečnici
že by se tě malá lek?
ta normálně jen přivoní
a motýl ten na jiný květ si sed
tam si počká na vysněnou
z kapky deště
motýlovou
krásnou
"pčik"

~~~~~~~~
Publikoval(a): Květka Š., 17.7.2020
Přečteno (26x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 15:20
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti