PRINCEZNA KOLOBĚŽKA
PRINCEZNA KOLOBĚŽKA
Ani nahá ani pěšky
Na sobě máš rybí síť
Nohu dáváš z koloběžky
Abych si tě mohl vzít
Do náruče v půlce léta
Než skončíme v květeně
Pod stromy u alboreta
S údy touhou spletené
Ani nahá ani pěšky
Má princezno z koloběžky...
Publikoval(a):
valachia, 16.7.2020