Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Pár slov o kov

Pár slov o kov

Zazvonila, zavoněla,
ostřím svým i něhou svou.
By v pravdu vstoupit směla,
tam, kam lidé se zvou.

Zazvonila, zavoněla,
důrazem i předností.
Myšlenka také smělá,
vytoužených ctností.

Zazvonila, zavoněla,
marností nad marností.
Kam, to ona dospěla,
k žádosti o radosti.
Publikoval(a): Litarts, 16.7.2020
Přečteno (32x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 19:45
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti