Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Díky za Váš úsměv. Pokud by to bylo k pláči, nebylo by za co děkovat.
15.7.2020 15:38 | Litarts
Nevím vlastně, jestli měla být úsměvná, ale já se musela pousmát ... :)
15.7.2020 14:08 | Polux Troy