Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Kroutím se, kroutím

Kroutím se, kroutím

Kakofonie osudu Básně » o Sexu

Anotace: Řeknu někdy dost?

Kroutím se, kroutím,
pocity nesmělé,
kdy naposledy nebylo to 'umělé'?
Svaly teď bolí,
pot stéká po krku,
nejsem já hloupá?
Vždy jdu Ti na ruku.
Že se mi to nelibí,
a že už nechci,
neřeknu, nepovím,
je to tak lehčí.
Publikoval(a): Kakofonie osudu, 14.7.2020
Přečteno (585x)
Tipy (9) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: MIDAZLU, Adminak, donne, Kytka62, Polux Troy, Mirastus

Spodek

Stránka generována 26.4.2024 06:41
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti