Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

DAR

DAR

valachia Básně » ?nezařazené?

Anotace: pro potěchu

Miluji tě a co víc
Co by lásko dál už nic

Je to málo nebo moc
Vem si srdce na pomoc

To ti možná napoví
Že láska nejsou závody

Je to po životě vzácný dar
Nedopusť ať přijde v zmar

Miluji tě a co víc
Co by lásko dál už nic...
Publikoval(a): valachia, 12.7.2020
Přečteno (24x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koiška

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:07
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti