Napiš mi list
Napiš mi list
Až budeš chtít
napiš mi list
jak mají se
andělé
Až duha
mi
donese lístky
kopretin
budu je číst
buď si jist
Ty víš
že budu tu
pro vzpomínky
Pro smutno
uzamčené v jasu
červánků
když
slunce zapadá
Zvláštní nálada
a
slunce co usíná
Usíná jen na
chvíli
vzpomínat budu
neboj se
Neboj
se
zlé tmy
Jsi hvězda
na nebi tmy
vzpomínám
nebyl si klam
Publikoval(a):
kopretina7777, 12.7.2020