Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

než spočinu pod zemí

než spočinu pod zemí

stin Básně » o Životě

Anotace: chci odpustit a utéct z vězení

mám jedinou prosbu:
najít touhu žít
chci prahnout po každém dni
jako jiskra po ohni.

přeji si najít svoje místo v tomhle světě
dychtit po každé chvilce
která mi před koncem zbývá
jako duše žíznivá.

toužím dýchat vzduch plnými doušky
milovat každou minutu
chci odpustit a utéct z vězení
než spočinu zakopaná pod zemí.

...

[9.7.2020]
Publikoval(a): stin, 9.7.2020
Přečteno (51x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Jikra, Martin Havlíček, Mirastus, Makaveli, Klarineb, Polux Troy

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 16:10
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti