Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

** Strom a život

** Strom a život

Květka Š. Básně » ?nezařazené?

Anotace: O životě a tom stromu,klidně,věřte tomu.

°°°°°°°°
Ne,už nejsi
jako ten strom
co pevně v zemi stojí
já vím jaké to je
když celé tělo bolí,
pomohl by snad
elixír mládí?
Kde ho ale sehnat,
kdo poradí?

Ten elixír
má podob více
někomu pomůže
hlt slivovice,
jinému zase
dobrá nálada
tu svoji,
ti však nikdo neprodá.

Rozdávej úsměv
a od jiných ho přijmi
konečně se smíříš
i s menšími příjmy.
Ono ti nic jiného
ani nezbude
Neměj strach,
vždycky nějak bylo
a ty si vzdychneš „ách“
zase nějak bude,
tak to necháš tak
a jako ten strom
budeš usychat…
..........
Publikoval(a): Květka Š., 9.7.2020
Přečteno (38x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mirastus, Nadejny-Studak, Psavec, děda včela, Pollux Troy

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 15:06
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti