Oči prázdné
Oči prázdné
Anotace: Další slůvka sestře.Další čas co hledá její spříznění,však...Najde je?
Oči prázdné
srdce hladné
věřit tobě
osude
Srdce prázdné
oči hladné
sestro, tvé srdce
ke mě chladne
Žijeme
vlastním osudem
však
souzené si nebudeme
Jako sestry
každá jiná
nezní
jen
barva černobílá
Nezníme
svým osudem
prosím, zůstaň
chvíli jen
Publikoval(a):
kopretina7777, 7.7.2020