Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Sestro je náš čas

Sestro je náš čas

kopretina7777 Básně » Rodina (matka, otec)

Anotace: Už je na čase, po tolika letech spojit své životy...Je mi smutno ze vztahu dvou sester.

Den a noc
je náš plášť
moc pro mě
znamenáš

Sílu větru
teplo svetru

Lásku dlaní
proč nás
neochrání

Vítr ledový
a
rodové spříznění

Sester krve
navždy tu bude

Vítr a sníh
v
očích tvých

Smutno je mi
Skály lámou
se
pod námi

Veroniko, sestřičko
proč nejsem
tvé sluníčko

Slunce, vítr
chrání nás
sestro je
náš čas
Publikoval(a): kopretina7777, 6.7.2020
Přečteno (56x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Makaveli

Spodek

Stránka generována 28.3.2024 10:01
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti