Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Ohrada

Ohrada

Nebe vystrojené na pohřeb
stojí jak litá socha

ta lež ten dar to zaříkání

ústa přibitá k patníku
kopyta drolí se na paty
až ze země stéká snih

padá mladá hvězda
zacinkla v záhonu kosatců
co se tak bezduše
naklání z vyplašené hřbitovní zdi

tam grošovaný kůň tam pustý trůn
tam kočí opravuje

Velký vůz

pro sebe pro mě

pro tebe
Publikoval(a): Marek Miko, 6.7.2020
Přečteno (31x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mirastus, Klarineb, Polux Troy

Spodek

Stránka generována 28.3.2024 10:35
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti