Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

hurá do práce

hurá do práce

paranoya Básně » o Životě

Anotace: po nekalý kalbě

Takže do práce, zase s dvojkou v krvi,
snad se nepořežu, něco nezmrvim,
opít se jsem neměl včera v plánu,
ale přišlo to, domu sem se dostal k ránu,
ale jsem přeci profík, takže to bude v klidu
a rád uvařím jídlo ruskému lidu...
všem přeji pěkný den.
nikdy více zahanben,
múzou krásnou políben,
Nazdar!
Publikoval(a): paranoya, 20.3.2011
Přečteno (93x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 19:07
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti