Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Květy dobra

Květy dobra

Ze zdravé vykvétají mízy,
z životodárného kořene.
Byť i odkvetou, však nemizí,
v plody vyzráním svým opřené.

Moudrostí svou se vyznačují,
jež ve smyslu dobra spočívá.
O vztahy, souladné pečují,
kde zaznívá i nota snivá.
Publikoval(a): Litarts, 6.7.2020
Přečteno (38x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Polux Troy

Spodek

Stránka generována 29.3.2024 12:45
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti