Zapomenout
Zapomenout
Po vodce
bolí hlava
noc nedospalá
Kvítky růží
teskní
opadaly
uschly
Bůh ví
Ach ta noc
chtěla jsem
tak moc
zapomenout
Zapomenout
na kvítky
růží
jenž mám v duši
Zapomenout
na pavoučky
ve chvojí
Noc vyčpěla
samotu načala
a ranní slunce
líbá mě lehce
Publikoval(a):
kopretina7777, 3.7.2020