Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

je noc

je noc

stin Básně » o Životě

Anotace: a duše volá o pomoc.

je noc.

sedím na schodech
slzy se líně koulí po tváři
mysl zamčena je v žaláři
já ztěžka popadám dech -
něco temného se do mě dere.

je teplá noc.

zmateně hledám myšlenku světlou
v tom čirém duševním zmatku
nenacházím však zkratku
obklopena jsem děsem a tmou -
něco temného se ve mě pere.

je teplá letní noc.

zarudlé oči klíží se únavou
přemýšlím o všem nevyřčeném
bydlí teď stín v těle mém
a vládu má nad mou hlavou -
ten temný tvor si můj život bere.

...

[1.7.2020]
Publikoval(a): stin, 2.7.2020
Přečteno (59x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Makaveli, Klarineb, kopretina7777

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 16:28
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti