PO ŠPIČKÁCH
PO ŠPIČKÁCH
Po špičkách tiše
Utíkám pryč
Do království plyše
Kde je má skrýš
Tam jsou má přání
A toužebné sny
Se slzami v dlaních
Prohry i s bolestmi
Po špičkách tiše
Utíkám pryč
Do království plyše
Kde je má skrýš
Už od dětství...
Publikoval(a):
valachia, 2.7.2020