Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Těsně před smrtí

Těsně před smrtí

Temnota hrobu
píše můj osud

Temnota
žíly my přetíná

Krev prýští
na zemi se bliští

Studánky slz
ukrytých hrůz
k osudu se přidaly
s krví se setkaly

Zní píseň
smutných labutí
těsně před smrtí
Publikoval(a): kopretina7777, 2.7.2020
Přečteno (135x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 05:50
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti