JÁ MÁM
JÁ MÁM
Tak, krásně je mi,
v té naší zemi.
Vzhlížím i k nebi,
byť se mi šklebí.
Beru i dávám,
oddávám se hrám.
Rád mám ten život,
lesů, strání, vod.
A o něm i píši,
slova svá tišší.
Ve verších prostých,
pokorný ostych.
Rád mám ten život,
lesů, strání, vod.
Kde tolika darů,
barev a tvarů.
Publikoval(a):
Litarts, 1.7.2020