Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

V zajetí viny

V zajetí viny

Jsme padlí a zoufalí
jako stíny
černí andělé
v zajetí viny

Spolu a tak samy
bolí naše rány

Padlí a zhroucení
hluboko v podzemí
nikdo nás nevidí
naši bolest necítí


Zoufalí andělé
černí a bolesti věrní
zrádci sebe
věříme v tebe
Publikoval(a): kopretina7777, 28.6.2020
Přečteno (23x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koiška

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 06:02
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti